Jacobson Renovation

This renovated Manhattan Beach residence features two discrete interventions in an existing 90’s residence. A new landscaped courtyard and master bath, each take new advantage of the home’s ocean view and coastal air. The new master suite makes a connection from its bedroom to an existing patio with views to the Pacific Ocean. An added telescoping door at tub height becomes a bench in the adjacent outdoor space; A new soaking tub becomes the nexus between courtyard and bath with voyeuristic qualities of a private space transformed into a summertime social space with small pool, bringing the sea breeze into the space. Open circulation allows for unobstructed ocean views reflected in the wall-length mirror.

The walled courtyard also features a new window for views of  the Pacific Ocean.